Categoria: Arròs
Dificultat: Mínima
Temps: 20 min
2 cullerades soperes d’oli d’oliva
½ cullera de café de sal
1 all picat
Safrà o colorant
¼ de conill trossejat
2 ales de pollastre
4 mandonguilles de carn
4 carxofes xicotetes a trossos
1 tomaca ratllada
1 litre d’aigua
3 tasses de café d’arròs
Posar en l’olla a pressió l’oli i la sal.
Sofregir l’all, la carn, i les carxofes.
Quan estiga daurat, afegir la tomaca i remenar-ho perquè es mesclen bé els ingredients.
Afegir l’aigua i el safrà, deixar caure amb cura les mandonguilles de carn, tornar a remenar i tancar l’olla.
El foc al màxim, quan comence a fer soroll baixar a mitja potència durant 15 minuts.
Deixar reposar fins que puguem obrir l’olla, moment en què abocarem l’arròs i tornem a tancar-la.
Cuinar durant 5 min a foc mitjà, desprès que faça soroll.
Quan es puga obrir el perol ho remenem amb suavitat per escudellar-ho en plats.