Categoria: Arròs
Dificultat: Mínima
Temps: 20 min
2 culleres soperes d’oli d’oliva
½ cullera de café rasa de sal
Safrà o colorant
¼ de conill trossejat
200 g de bajoquetes planes, a trossos
½ bajoca roja trossejada
1 tomaca ratllada
1 litre d’aigua
2 tasses de café d’arròs
Posar en l’olla a pressió l’oli i la sal.
Sofregir les verdures i la carn.
Quan estiga daurat afegir la tomaca i remenar-ho perquè es mesclen bé els ingredients.
Afegir l’aigua i el safrà, tornar a remenar i tancar l’olla.
El foc al màxim, quan comence a fer soroll baixar a foc mitjà durant 15 minuts.
Deixar reposar fins que puguem obrir l’olla, moment en què abocarem l’arròs i tornem a tancar-la.
Cuinar durant 5 min a foc mitjà després de què faça soroll.
Quan es puga obrir el perol ho remenem amb suavitat per escudellar-ho en plats.