Categoria: Massa
Dificultat: Mitjana
Temps: 30 min
Per a la massa:
200 ml d’oli d’oliva
200 ml de cervesa
1 pessic de bicarbonat
1 cullera de café de sal
2 ous
Farina, la que admeta
Per a farcir:
Tomaca fregida casolana, amb ou dur i tonyina
Mesclar tots els ingredients per a fer la massa fins, que tinga una consistència adequada per a poder fer-la una bola compacta.
Dividir-la en dos, i estirar una meitat en la safata del forn untada amb oli.
L’altra l'estirarem també, però damunt d'un paper per al forn.
Han de quedar molt fines totes dues.
Escampar la mescla per farcir per tota la superfície de la part que està a la safata.
Col·locarem, la meitat que està pegada al paper, cobrint a la primera.
Llevar el paper que haurà quedat a la part de dalt.
Segellar les vores.
Calfar el forn d'aire a 175°C i coure-ho durant 30 min a mitja altura.