Categoria: Llegums
Dificultat: Mínima
Temps: 20 min
1 all picat
1 cullera sopera d’oli d’oliva
½ cullera de café de sal
1 litre de caldo de pollastre
3 fulles de llorer
Pebre dolç
250 g de llegums variades (llentilles, fressols, cigrons) remullades
1 taceta de café d’arròs integral
100 g de menestra de verdures
4 ous durs
Sofregir en l’olla a pressió l’all amb la sal, el pimentó i l’oli.
Quan estiga daurat afegir llegums, arròs i menestra, remenar-ho vàries vegades.
A continuació aboquem el caldo i les fulles de llorer.
Tanquem l’olla i la tenim a foc màxim fins que faça soroll, moment en què la passarem a potència mitja durant 20 min.
Deixar reposar fins que puguem obrir-la.
Ara afegirem els ous durs trossejats (bollir durant 10 min en aigua i sal).