Categoria: Dolços
Dificultat: Mínima
Temps: 1 hora
150 g d'ametlla marcona molta
150 g de sucre glaç
2 culleres soperes d'aigua
Colorants alimentaris diversos
Moldre el sucre, afegir a un bol.
Moldre l'ametlla i afegir-la al bol on està el sucre.
Remenar-ho amb una cullera perquè es mesclen bé.
Afegir l'aigua i continuar remenant.
Quan comence a fer-se una pasta, amassar-ho amb la mà.
En el moment que tinga consistència de plastilina, afegiu el colorant que pertoque segons la fruita que vulgam, fem un roll i ho posem dins d'un plàstic. Cal que repose en la nevera unes hores (12 a 24).
Passat eixe temps ja podem tallar-ho a rodanxes, per a dividir-ho en trossets i fer boletes que anirem posant en una safata, donant-li la forma corresponent.
Quan estiga tot, s'introduïx al forn a 125ºC durant 5 minuts.