Categoria: Carn
Dificultat: Mínima
Temps: 15 min
1 all picat
1 ceba gran, trossejada
1 creïlla gran, trossejada
1 carlota gran, trossejada
1 tomaca ratllada
Un grapat de pèsols
350 g de garreta de vedella a taquets
Una taceta de conyac
750 ml d’aigua
Safrà o colorant
2 culleres soperes d’oli d’oliva
Sal al gust
Sofregir la ceba i l’all en l’olla a pressió, destapada.
Quan estiga daurat, afegir la carn.
Remenar-ho vàries vegades durant uns minuts, afegim la tomaca ratllada i ho mesclem bé.
El següent serà vesar el conyac (també valdria qualsevol vi negre).
Després de bollir uns minuts, afegim la resta de verdures i l’aigua, amb el safrà.
Tancar l’olla i, quan faça soroll, 15 min a mig foc.
Deixar reposar perquè els sabors tinguen consistència.