Categoria: Llegums
Dificultat: Mínima
Temps: 20 min
1 ceba trossejada
1 all picat
2 culleres soperes d’oli d’oliva
½ cullera de café de sal
1 litre de caldo de pollastre (o d’aigua)
3 fulles de llorer
Colorant (o safrà)
250 g de llentilles (remullades durant la nit)
1 tassa de café d’arròs integral
1 xorís xicotet a rodanxes
4 ous durs
Sofregim en l’olla a pressió la ceba i l’all, amb la sal.
Quan estiga daurada afegim llentilles, xorís, arròs i ho remenem vàries vegades.
A continuació aboquem el caldo, el colorant i les fulles de llorer.
Tanquem l’olla i la tenim a foc màxim fins que faça soroll, moment en què la passarem a potència mitja durant 20 min.
Deixar reposar fins que puguem obrir-la.
Ara afegirem els ous durs trossejats i servirem en plats.