Categoria: Arròs
Dificultat: Mitja
Temps: 30 min.
¼ de pollastre trossejat
¼ de conill trossejat
1 pitxer (d'un litre) d’arròs
1 bossa de verdura per a paella congelada (400 g)
½ bajoca roja
Oli d’oliva (2 tasses de café) i sal al gust
Tomaca per a sofregir (200 g)
Doble quantitat d’aigua que d’arròs
Safrà o colorant
Sofregir la carn i la verdura amb l’oli i sal.
Quan estiga daurat afegim la tomaca.
A continuació, l’arròs i remenar-ho perquè es mescle tot bé.
Abocar l’aigua de seguida.
Rectificar de sal.
Ha de bollir amb alegria.
Quan es consumisca el caldo, deixar en les brases uns minuts per a tindre socarradet.
Retirar del foc i tapar amb paper d’alumini.
Deixar reposar 15 min.