Categoria: Dolços
Dificultat: Mínima
Temps: 5 min
1 bric de 200 ml de nata líquida
200 g de formatge Philadelphia
2 culleres soperes de sucre
1 full de gelatina neutra
6 galetes
Confitura del sabor que més ens agrade.
Deixem la gelatina en un plat amb un poc d’aigua, perquè s’hidrate.
Mentre, posem a coure a mig foc la nata, el sucre i el formatge, remenant perquè no s’apegue.
Si queda cap tros de formatge que no es desfà, podem triturar-ho amb la batedora elèctrica.
Abans que bulla ho retirem del foc i afegim la fulla de gelatina escorrent-la.
Ho remenem bé i preparem els motles amb les galetes.
Aboquem el líquid poc a poc, i deixem que repose uns minuts abans d'introduir-ho a la nevera, que es on acabarà de fer-se.
Cal que estiga dins de la nevera un mínim de 6 hores.
Quan anem a servir-ho, és quan hem de posar, per damunt, la confitura.