Categoria: Carn
Dificultat: Mínima
Temps: 15 min
2 cuixes i besanques amb pell
1 taronja gran
1 cullera de mel
1 cullera sopera d’oli d’oliva
½ cullera de café de sal
Pebre
Sofregir la carn amb l’oli, la sal i el pebre en l’olla a pressió, destapada.
Mentre, netegem molt bé la taronja i la sequem.
Li llevem la pell procurant tallar el mínim de part blanca i ho col·loquem en el got de la batedora elèctrica.
Ara, llevem el màxim de part blanca i la tirem.
La resta de la taronja, la fem a trossos i la posem al got on estava la pell.
Ho triturem molt bé, perquè siga el més homogeni possible, i desfem una cullera sopera de mel.
Quan el pollastre estiga daurat, afegim el contingut del got.
Després de remenar-ho, perquè el pollastre estiga ben impregnat, tanquem l’olla i, quan faça soroll, 15 min a foc mig.
Servir amb la salsa.