Categoria: Llegums
Dificultat: mínima
Temps: 15 min.
250 g de quinoa
250 ml de caldo de pollastre
4 xampinyons
1 all porro
½ bajoca roja
1/4 carabassa de cacauet
1 all
Un grapat d'anous
4 ous
2 culleres d'oli d'oliva
Sal
Col·loquem la quinoa en un colador i la rentem molt bé amb aigua corrent.
La sofregim uns minuts en l'olla a pressió destapada, amb l'oli i la sal.
Aboquem el caldo i la tapem, al màxim de potència. Quan faça soroll, baixem a potència mitja i esperem 5 min.
Mentres, tallem les verdures i l'all a trossets, i ho sofregim en una paella; tapat i a poc foc.
Al moment en què es puga obrir l'olla, la destapem i mesclem la quinoa amb les verdures.
Incorporem les anous i tornem a remenar.
Fregim els ous i ho servim en plats.