Categoria: Dolços
Dificultat: Mitja
Temps:
20 bescuits de llengua
250 g de formatge mascarpone
3 ous
400 ml de nata per a muntar
100 g de xocolate pur en pols
½ got de sucre
3 cafés llargs descafeïnats
Un xorret d'Amaretto o rom
Muntem la nata amb la meitat del sucre.
També les clares a punt de neu.
Mesclar el mascarpone amb la resta del sucre i els rovells d'ou (sense batedora elèctrica).
Barregem els tres elements anteriors, fins aconseguir la consistència adequada.
Per altra banda, preparem els cafés i afegim 1/3 de xocolata pur i el xorret de licor.
Banyem els bescuits lleugerament, amb el café, i anem disposant-los en una primera capa en un recipient quadrat o en gotets baixets de postre.
A continuació, incorporem una capa de la crema de mascarpone.
Ara, un altra capa de bescuits i, finalment, de mascarpone.
Cobrim amb el cacau que ens ha quedat i ho deixem reposar un mínim de 6 hores a la nevera.